favicon_57Taxaties 

Domicilie Real Estate is gespecialiseerd in het maken van uitgebreide taxatierapporten en waardebepalingen voor al uw doeleinden. Taxeren is het bepalen van de waarde van onroerende zaken. Onze professionele taxaties zijn erkend, objectief, deskundig en helemaal onafhankelijk.

Doelstellingen

Een taxatierapport kan verschillende doelstellingen hebben:

  • Financiering / aanvraag hypotheek
  • Aan- of verkoopbeslissing
  • Het bepalen van de huurwaarde
  • Waardevaststelling i.v.m. echtscheiding of successiebelasting
  • Bezwaar- of beroepschrift
  • Fiscale doeleinden
Prijs

In uw opdracht kunnen wij voor u de volgende waarde taxeren: de onderhandse verkoopwaarde of marktwaarde, de executiewaarde, de herbouwwaarde en de economische huurwaarde van onroerend goed. De kosten voor een waardebepaling zijn 1,5 promille van de marktwaarde met een minimum van Naf. 450,-, excl. 6% ob. De kosten voor een taxatierapport bedragen 2 promille van de marktwaarde met een minimum van Naf. 500,-, excl. 6% ob.

Praktijk

Als u een taxatie wilt laten uitvoeren, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Een van onze gespecialiseerde taxateurs maakt dan een afspraak met u om het betreffende onroerend goed te taxeren. De opname bestaat uit een inventarisatie van het object en een gesprek met u als opdrachtgever over zaken die voor de taxatie van belang zijn. Na de taxatie zorgen wij ervoor dat de informatie netjes wordt geordend. Als het nodig is wordt de taxatie daarnaast aangevuld met informatie van instanties als het Kadaster, de DROV. of bij de Dienst Domeinbeheer. U krijgt dit vervolgens in een overzichtelijk rapport gepresenteerd.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

favicon_57Domicilie Real Estate

Gosieweg 53, Willemstad, Curacao
(+599-9) 738-3344
info@domicilie.net
Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur (gesloten tussen 12:00 – 13:30 uur).